Klein schadeherstel

Ook de nieuwste technieken dragen daartoe bij: wij maken gebruik van inmeet apparatuur zodat er geen verspilling van grondstoffen meer plaatsvindt. U kunt bij klein schadeherstel denken aan spotrepair (een klein gedeelte van bijvoorbeeld een scherm), uitdeuken zonder spuiten, krassen verwijderen zonder spuiten en koplampherstel.

Wij hanteren daarbij een milieubewuste invalshoek: behalve dat er bij klein schadeherstel minder energie en materiaal verbruikt wordt en er sprake is van verminderde belasting van het milieu, maken we gebruik van gebruikte onderdelen. Adbleeuwarden.nl wil daarmee haar milieu footprint zo groen mogelijk houden!  Niet alleen grote schades worden door ons vakkundig hersteld, ook de kleinere schades zijn bij ons in goede handen. Omdat het hier een specialisme betreft hebben we dit ondergebracht onder adbleeuwarden.nl. Adbleeuwarden.nl is een onderdeel van Autoschadebedrijf de Brouwer zodat kwaliteit van werkzaamheden gewaarborgd zijn én blijven.

Wij kijken altijd naar de specifieke wensen van de individuele klant. Daarom bent u altijd van harte welkom op de Edisonstraat 42 te Leeuwarden voor een schade-inspectie en een bijbehorende offerte